Cosmetic Fridge
Cosmetic Fridge
Cosmetic Fridge
/
about_bg

TENTANG KAMI

Ningbo Iceberg Electronic Appliance Co., Ltd. nyaéta pabrik profésional anu ngahasilkeun kulkas mini éléktronik, kulkas kosmetik, kotak cooler kémping sareng kulkas mobil kompresor. Kalayan sajarah sapuluh taun, ayeuna pabrik nyertakeun aréa 30000 méter pasagi, dilengkepan kinerja tinggi mesin suntik molding, mesin busa PU, mesin nguji suhu konstan, mesin ékstraksi vakum, mesin packing otomatis tur mesin canggih lianna, mastikeun kadali kualitas ketat. . Produk urang parantos diékspor ka langkung ti 80 nagara sareng daérah di dunya. Model rojongan tur paking jasa OEM na ODM, wilujeng sumping konsumén anyar jeung heubeul ti sakuliah dunya ngahubungan kami pikeun hubungan bisnis hareup jeung ngahontal kasuksésan silih!

  • +

    Umur pabrik
  • +

    Wewengkon pabrik
  • +

    Nagara ékspor
  • Jalur produksi
Diajar deui

ODM / prosés custom OEM

  • process_icoNyadiakeun desain ID
  • process_icomodeling 3D
  • process_icoBuka kapang nyata pikeun sampel
  • process_icoKonfirmasi customer sampel
  • process_icoNgarobah sampel
  • process_iconguji sampel
  • process_icoProduksi masal

PRODUK HOT

PRODUK HOT

APLIKASI

Cosmetic Fridge

Kulkas Kosmétik

Mini Fridge

Kulkas Mini

Mini Fridge

Kulkas Mobil

Naha milih kami?

ico

Kakuatan pabrik

Factory Strength

Kakuatan pabrik

Kalayan sajarah sapuluh taun, ayeuna pabrik nyertakeun aréa 30000 méter pasagi, dilengkepan kinerja tinggi mesin suntik molding, mesin busa PU, mesin nguji suhu konstan, mesin ékstraksi vakum, mesin otomatis-packing tur mesin canggih lianna, urang mastikeun ka nyadiakeun produk kalawan kualitas luhur.

ico

Sababaraha Kualifikasi

Multiple Qualifications

Sababaraha Kualifikasi

Kalolobaan barang urang meunang CCC, CB, CE, ETL, GS, KC, SAA, PSE, FCC pikeun sarat kaamanan produk. Salian ti éta, produk urang ogé mumpuni sareng RoHS, REACH, FDA & LFGB, sertipikat ERP pikeun syarat énergi sareng lingkungan. Kalayan tim R&D sareng desain profésional, urang parantos ngagaduhan 27 patén-patén penampilan, 12 patén-patén praktis sareng 3 patén-patén penemuan dina 2022 taun.

ico

Mitra Koperasi

Cooperative Partner

Mitra Koperasi

Kalawan kualitasna alus sarta harga kalapa, produk urang geus diékspor ka leuwih 80 nagara jeung wewengkon di sakuliah dunya, kayaning AS, Australia, Britania, Perancis, Jérman, ltaly, Spanyol, Brazil, Korea, Jepang, Polandia jsb. -operasi kalawan Walmart, Coolluli, Kmart, Coca-Cola, Crownful, kasino, Stylpro, SUBCOLD jsb.

ico

Brand-Pink Top

Brand-Pink Top

Brand-Pink Top

Ngamajukeun hirup stylish, elegan jeung ngeunah. PINKTOP mangrupikeun merek Kulkas Mini Kosmétik anu diadegkeun dina taun 2019. Skéma, dikembangkeun sareng dirarancang salami dua taun ku tim desain anu namina Ruide anu gaduh pangalaman jasa 23 taun sareng Fangtai.

Factory Strength

Kakuatan pabrik

Kalayan sajarah sapuluh taun, ayeuna pabrik nyertakeun aréa 30000 méter pasagi, dilengkepan kinerja tinggi mesin suntik molding, mesin busa PU, mesin nguji suhu konstan, mesin ékstraksi vakum, mesin otomatis-packing tur mesin canggih lianna, urang mastikeun ka nyadiakeun produk kalawan kualitas luhur.

Factory Strength

Sababaraha Kualifikasi

Kalolobaan barang urang meunang CCC, CB, CE, ETL, GS, KC, SAA, PSE, FCC pikeun sarat kaamanan produk. Salian ti éta, produk urang ogé mumpuni sareng RoHS, REACH, FDA & LFGB, sertipikat ERP pikeun syarat énergi sareng lingkungan. Kalayan tim R&D sareng desain profésional, urang parantos ngagaduhan 27 patén-patén penampilan, 12 patén-patén praktis sareng 3 patén-patén penemuan dina 2022 taun.

Factory Strength

Mitra Koperasi

Kalawan kualitasna alus sarta harga kalapa, produk urang geus diékspor ka leuwih 80 nagara jeung wewengkon di sakuliah dunya, kayaning AS, Australia, Britania, Perancis, Jérman, ltaly, Spanyol, Brazil, Korea, Jepang, Polandia jsb. -operasi kalawan Walmart, Coolluli, Kmart, Coca-Cola, Crownful, kasino, Stylpro, SUBCOLD jsb.

Factory Strength

Brand-Pink Top

Ngamajukeun hirup stylish, elegan jeung ngeunah. PINKTOP mangrupikeun merek Kulkas Mini Kosmétik anu diadegkeun dina taun 2019. Skéma, dikembangkeun sareng dirarancang salami dua taun ku tim desain anu namina Ruide anu gaduh pangalaman jasa 23 taun sareng Fangtai.

history_bg

JALAN PENGEMBANGAN

  • 2015

    Ningbo gunung es Electronic Appliance Co., Ltd. diadegkeun

  • 2016

    volume jualan éta $3.85 juta AS

  • 2017

    Volume jualan éta $7,50 juta AS, sarta compressor ngembangkeun

  • 2018

    Dina 2018 volume penjualan $ 14.50 juta AS, sareng nyiptakeun jaman kulkas kosmétik.

  • 2019

    Volume jualan éta $19,50 juta AS, ngembangkeun PINk TOP kulkas kosmetik profésional

  • 2020

    Volume jualan éta $31.50 juta AS jeung kapasitas produksina ngaleuwihan 1 juta

  • 2021

    Dina taun 2021 volume penjualan $ 59.9 juta AS, tambahkeun alat cetak suntikan sareng daérah cetakan suntikan

  • 2022

    Volume jualan éta $85.8 juta AS, mindahkeun pabrik anyar, sarta aréa pabrik anyar dilegakeun ka 30000 m³.

2015

Ningbo gunung es Electronic Appliance Co., Ltd. diadegkeun

2016

volume jualan éta $3.85 juta AS

2017

Volume jualan éta $7,50 juta AS, sarta compressor ngembangkeun

2018

Dina 2018 volume penjualan $ 14.50 juta AS, sareng nyiptakeun jaman kulkas kosmétik.

2019

Volume jualan éta $19,50 juta AS, ngembangkeun PINk TOP kulkas kosmetik profésional

2020

Volume jualan éta $31.50 juta AS jeung kapasitas produksina ngaleuwihan 1 juta

2021

Dina taun 2021 volume penjualan $ 59.9 juta AS, tambahkeun alat cetak suntikan sareng daérah cetakan suntikan

2022

Volume jualan éta $85.8 juta AS, mindahkeun pabrik anyar, sarta aréa pabrik anyar dilegakeun ka 30000 m³.
brand_ico

BRAND KOPERASI

brand_img

Siap diajar deui?

Henteu aya anu langkung saé tibatan nahan dina panangan anjeun! Klik katuhu
pikeun ngirim email ka kami pikeun langkung jéntré ngeunaan produk anjeun.

INQUIY AYEUNA
Ninggalkeun Pesen Anjeun