Cosmetic Fridge
Cosmetic Fridge
Cosmetic Fridge
/
about_bg

BABAGAN AWAKE DHEWE

Ningbo Iceberg Electronic Appliance Co., Ltd. minangka pabrik profesional sing ngasilake kulkas mini elektronik, kulkas kosmetik, kothak pendingin camping lan kulkas mobil kompresor. Kanthi sejarah sepuluh taun, saiki pabrik nyakup area 30000 meter persegi, dilengkapi mesin cetakan injeksi kinerja dhuwur, mesin busa PU, mesin tes suhu konstan, mesin ekstraksi vakum, mesin pengepakan otomatis lan mesin canggih liyane, njamin kontrol kualitas sing ketat. . Produk kita wis diekspor menyang luwih saka 80 negara lan wilayah ing saindenging jagad. Dhukungan model lan packing layanan OEM lan ODM, welcome pelanggan anyar lan lawas saka kabeh ndonya kanggo hubungi kita kanggo hubungan bisnis mangsa lan entuk sukses bebarengan!

  • +

    Umur pabrik
  • +

    Area pabrik
  • +

    Negara ekspor
  • Lini produksi
Sinau luwih lengkap

ODM/OEM PROSES CUSTOM

  • process_icoNyedhiyakake desain ID
  • process_icomodeling 3D
  • process_icoBukak cetakan nyata kanggo sampel
  • process_icoCustomer konfirmasi sampel
  • process_icoNgowahi sampel
  • process_icoPengujian sampel
  • process_icoProduksi massal

PRODUK HOT

PRODUK HOT

APLIKASI

Cosmetic Fridge

Kulkas Kosmetik Kab

Mini Fridge

Kulkas Mini Kab

Mini Fridge

Kulkas Mobil

KENAPA PILIH KAMI?

ico

Kekuwatan Pabrik

Factory Strength

Kekuwatan Pabrik

Kanthi sajarah sepuluh taun, saiki pabrik nyakup area 30000 meter persegi, dilengkapi mesin cetakan injeksi kinerja dhuwur, mesin busa PU, mesin tes suhu konstan, mesin ekstraksi vakum, mesin pengepakan otomatis lan mesin canggih liyane, kita njamin supaya nyedhiyakake produk kanthi kualitas dhuwur.

ico

Multiple Kualifikasi

Multiple Qualifications

Multiple Kualifikasi

Umume barang kita entuk CCC, CB, CE, ETL, GS, KC, SAA, PSE, FCC kanggo syarat safety produk. Kajaba iku, produk kita uga nduweni sertifikat RoHS, REACH, FDA & LFGB, ERP kanggo syarat energi lan lingkungan. Kanthi tim R&D lan desain profesional, kita wis duwe 27 paten penampilan, 12 paten praktis lan 3 paten penemuan ing taun 2022.

ico

Mitra Koperasi

Cooperative Partner

Mitra Koperasi

Kanthi kualitas apik lan rega sing kompetitif, produk kita wis diekspor menyang luwih saka 80 negara lan wilayah ing saindenging jagad, kayata AS, Australia, Inggris, Prancis, Jerman, ltaly, Spanyol, Brazil, Korea, Jepang, Polandia lan sapiturute. -operasi karo Walmart, Coolluli, Kmart, Coca-Cola, Crownful, CASINO, Stylpro, SUBCOLD etc.

ico

Brand-Pink Top

Brand-Pink Top

Brand-Pink Top

Ningkatake urip sing apik gayane, elegan lan nyenengake. PINKTOP minangka merek Kulkas Mini Kosmetik sing diadegake ing taun 2019. Skema, dikembangake lan dirancang suwene rong taun dening tim desain sing jenenge Ruide sing duwe pengalaman layanan 23 taun karo Fangtai.

Factory Strength

Kekuwatan Pabrik

Kanthi sajarah sepuluh taun, saiki pabrik nyakup area 30000 meter persegi, dilengkapi mesin cetakan injeksi kinerja dhuwur, mesin busa PU, mesin tes suhu konstan, mesin ekstraksi vakum, mesin pengepakan otomatis lan mesin canggih liyane, kita njamin supaya nyedhiyakake produk kanthi kualitas dhuwur.

Factory Strength

Multiple Kualifikasi

Umume barang kita entuk CCC, CB, CE, ETL, GS, KC, SAA, PSE, FCC kanggo syarat safety produk. Kajaba iku, produk kita uga nduweni sertifikat RoHS, REACH, FDA & LFGB, ERP kanggo syarat energi lan lingkungan. Kanthi tim R&D lan desain profesional, kita wis duwe 27 paten penampilan, 12 paten praktis lan 3 paten penemuan ing taun 2022.

Factory Strength

Mitra Koperasi

Kanthi kualitas apik lan rega sing kompetitif, produk kita wis diekspor menyang luwih saka 80 negara lan wilayah ing saindenging jagad, kayata AS, Australia, Inggris, Prancis, Jerman, ltaly, Spanyol, Brazil, Korea, Jepang, Polandia lan sapiturute. -operasi karo Walmart, Coolluli, Kmart, Coca-Cola, Crownful, CASINO, Stylpro, SUBCOLD etc.

Factory Strength

Brand-Pink Top

Ningkatake urip sing apik gayane, elegan lan nyenengake. PINKTOP minangka merek Kulkas Mini Kosmetik sing diadegake ing taun 2019. Skema, dikembangake lan dirancang suwene rong taun dening tim desain sing jenenge Ruide sing duwe pengalaman layanan 23 taun karo Fangtai.

history_bg

PATH PEMBANGUNAN

  • 2015

    Ningbo iceberg Electronic Appliance Co., Ltd. didegaké

  • 2016

    Volume dodolan yaiku $ 3,85 yuta AS

  • 2017

    Volume dodolan ana $7.50 yuta AS, lan kompresor pembangunan

  • 2018

    Ing taun 2018, volume penjualan $ 14.50 yuta AS, lan nggawe jaman kulkas kosmetik.

  • 2019

    Volume dodolan ana $19.50 yuta AS, ngembangaken kulkas Kosmetik profesional PINk TOP

  • 2020

    Volume penjualan $ 31.50 yuta AS lan kapasitas produksi ngluwihi 1 yuta

  • 2021

    Ing taun 2021, volume penjualan $ 59.9 yuta AS, nambah peralatan ngecor injeksi lan area ngecor injeksi

  • 2022

    Volume dodolan ana $85.8 yuta AS, pindhah pabrik anyar, lan area pabrik anyar ditambahi kanggo 30000 m³.

2015

Ningbo iceberg Electronic Appliance Co., Ltd. didegaké

2016

Volume dodolan yaiku $ 3,85 yuta AS

2017

Volume dodolan ana $7.50 yuta AS, lan kompresor pembangunan

2018

Ing taun 2018, volume penjualan $ 14.50 yuta AS, lan nggawe jaman kulkas kosmetik.

2019

Volume dodolan ana $19.50 yuta AS, ngembangaken kulkas Kosmetik profesional PINk TOP

2020

Volume penjualan $ 31.50 yuta AS lan kapasitas produksi ngluwihi 1 yuta

2021

Ing taun 2021, volume penjualan $ 59.9 yuta AS, nambah peralatan ngecor injeksi lan area ngecor injeksi

2022

Volume dodolan ana $85.8 yuta AS, pindhah pabrik anyar, lan area pabrik anyar ditambahi kanggo 30000 m³.
brand_ico

MEREK KOPERASI

brand_img

SIAP sinau luwih akeh?

Ora ana sing luwih apik tinimbang nyekel ing tangan sampeyan! Klik ing sisih tengen
kanggo ngirim email kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan produk.

INQUIRY SAIKI
Ninggalake Pesen Panjenengan